Vinjerock

Har du lyst til å selge kaffe for Fairtrade på Vinjerock i Sommer? Ikke la denne sjansen gå fra deg!

RE:ACT har de siste årene vært så heldige å få samarbeide med Fairtrade, bl.a. på en av sommerens populære festivaler, Vinjerock i Jotunheimen. Vi har nylig fått bekreftet at Fairtrade ønsker hjelp av noen fra RE:ACT også på årets festival som arrangeres 16.-19.juli. Dette har DU muligheten til å bli med på! Arbeidsoppgavene vil være å stå i kaffebaren til Fairtrade, servere kaffe og arrangere noen aktiviteter. Vi gjør oppmerksom på at arbeidsdagene i år vil være noe lenger enn tidligere år, antakelig ca. 5 timer hver dag.

 

Dette er inkludert:

  • Festivalbånd
  • Overnattingsplass i lavvo (evt. teltplass ved lavvoen hvis du har eget telt)
  • Ett måltid pr. dag (mulig flere måltid blir dekket)
  • Gratis kaffe i kaffebaren

 

Dette er IKKE inkludert:

  • Transport
  • Ekstra mat/drikke og andre aktiviteter du måtte ønske å delta på

 

Hvis det er mange som melder seg kommer vi til å trekke hvem som får bli med slik at det blir mest mulig rettferdig. De som reiser vil også få tilbud om et kort kurs i Oslo der de vil få en drill på opplegget, Fairtrade, organiseringen og kaffelaging. Det er en fordel om du har kunnskaper fra å lage kaffe i kafé el.l. Og du må selvfølgelig være medlem av RE:ACT for kalenderåret 2015.

 

Er du ikke medlem? Meld deg inn  her: https://re-act.no/bli-medlem-2/.

 

Antall personer de ønsker fra RE:ACT er fortsatt noe usikkert, men det blir omkring 4-5 stykker. Kunne du tenke deg å bli med? Send en mail til kristine.m.fonnelop@re-act.no innen søndag 19. april og kanskje du er en av de heldige som får dra. Merk e-posten med «Vinjerock». Skriv inn navn, telefonnummer og lokallag i e-posten.

 

Bli med å skape mer oppmerksomhet rundt Fairtrade som et steg mot en mer rettferdig og bærekraftig verden fri for fattigdom!

 

Mind the gap!

Scroll to Top