Velkommen til RE:FRESH!

Det er klart for en ny og spennende kurshelg med RE:ACT! RE:ACTere fra alle lokallag i Norge inviteres til RE:FRESH.

Høstens kurshelg byr på foredrag og workshops med politikere og gründere for etiske bedrifter. Vi skal lære om viktigheten av etisk handel, la oss inspirere og diskutere hvordan vi kan ta etiske valg. Har du lyst til å bli kjent med andre som ønsker seg en rettferdig verden fri fra fattigdom? Kom på RE:FRESH 5.-7. oktober da vel!

TEMA:
ETISK HANDEL

PÅMELDING:
Påmeldingsskjema finner du ved å trykke her.

Påmeldingsfrist tirsdag 30.september! 

PRIS:
I tillegg til å fylle ut påmeldingsskjemaet, må du også sette inn egenandel på 150kr til kontonummer: 6320.05.56161 for at påmeldingen skal være fullstendig.

RE:ACT dekker reiseutgifter over 300kr. Vi oppfordrer til å bestille reise så fort du vet at du skal, slik at det blir billigst mulig. Vi oppfordrer også til å velge miljøvennlige alternativer. Ønsker du å kjøre bil, må du spørre om dette i forkant for å få reisen refundert. Linken til refusjonsskjema finner du her.

Det blir organisert felles overnatting for de som vil det, men vi oppfordrer til at deltageren finner overnattingssted på egenhånd. Vi planlegger å oppholde oss i Kristiansand sentrum hele helgen! 

Mer informasjon og program kommer fortløpende! Du kan også følge med på vår Facebook-side for informasjon. Trykk gjerne «deltar» på Facebookarrangementet!

Vi gleder oss til å tilbringe denne kurshelgen sammen med deg i Kristiansand!

Scroll to Top