Strømmestiftelsen

Strømmestiftelsen – Vår kjære moderorganisasjon som vi er så stolte av. Les mer om strømmestiftelsen HER

“Vi dømmer om en verden uten fattigdom.
Umulig, sier kanskje noen. Men den stoltheten og verdigheten vi ser hos hvert menneske som klatrer ut av fattigdom, er vårt bevis på at arbeidet nytter.”

  • Strømmestiftelsen

Strømmestiftelsen hjelper folk i gang. Vi tilbyr fattige mennesker en mulighet til å komme seg videre på egenhånd. Med andre ord: Hjelp til å hjelpe seg selv.

Hjelp til selvhjelp

Strømmestiftelsen jobber for å bekjempe fattigdom gjennom rettigheter og samfunnsbygging

Overalt i verden blir mennesker undertrykt. Mangel på penger gir fattige mangel på frihet og valg, mens i mange er gamle kjønnsroller sterke gjeldende for å holde mennesker nede.

Strømmestiftelsen jobbe for at mennesker skal få sine rettigheter oppfylt, slik at de kan leve et mer rettferdig samfunn, få tro og styrke på at de kan bidra til forandringen. Strømmestiftelsen gir menneskene i sine prosjekter opplæring og verktøy så de kan lære om sine egne rettigheter, få tro på seg selv og mulighetene til å påvirke sitt eget samfunn.

Utdanning bygger evner, ferdigheter og kunnskap. 

Utdanning kan du bære med deg overalt. Den kan ingen ta fra deg. Når barn og voksne får utdanning, skaffer de seg et fundament for å kunne skape positive endringer. Utdanning gir:

Les mer om strømmestiftelsen sitt utdanningsarbeid.

Jobbskaping

Strømmestiftelsen gir mennesker jobbmuligheter.

Når du ikke kan forsørge familien din, ha mat på bordet eller tak over hodet, forsvinner også fremtidshåpet. Fattigdom er mangel på utdanning, trygghet, forutsigbarhet og innflytelse. Uten jobb og inntekt har du ingen sjans. Strømmestiftelsen gir en løsning for fattige, idérike mennesker som trenger en mulighet til å få seg en jobb og en tryggere inntekt. Milde gaver forbedrer sjelden levekårene over tid, mens jobbskaping er en effektiv og verdig form for utvikling.

Les mer om jobbskaping.

Scroll to Top