Medlemsavgiften 2022

Det har vært litt stille fra RE:ACT i det siste, men selv om det har vært lite aktivitet utad, jobbes det hardt innad for at RE:ACT skal kunne fungere best mulig og for at medlemmene våre, inkludert deg, skal trives med organisasjonen og vårt arbeid.

RE:ACT jobber for en bærekraftig og rettferdig verden fri for fattigdom. Vi vil spre kunnskap og inspirere til å handle på en måte som kan være med å skape endring. RE:ACT oppmuntrer til å tenke globalt og handle lokalt. Vi har i våre siste kampanjer hatt fokus på begrepet «bærekraft», grønnvasking, overforbruk og «bruk og kast-samfunnet» vi lever i. I tillegg har vårt internasjonale utvalg fulgt med på aktuelle saker i verden, som f.eks. situasjonen i Myanmar etter kuppet i februar 2021. Du kan lese mer om det her.

Medlemmene våre er kjempeviktige i arbeidet vårt. Jo flere som er med, jo større gjennomslagskraft får vi og desto større endringer kan vi inspirere til!

Derfor håper vi at du vil være med videre i RE:ACT, og betaler medlemskontingenten for 2022. Den er på bare 50 kr! Denne summen bidrar til at RE:ACT kan jobbe med de sakene vi synes er viktige å sette fokus på, gjennom kampanjer, aktiviteter og samarbeid med andre ungdomsorganisasjoner. Det er kjempeenkelt å betale med Vipps, bare følg denne linken.

Vi håper at du vil bli med oss videre og jobbe for en bedre verden!

Sist redigert: 31.11.2022

Scroll to Top