BÆREKRAFTIG LIVSSTIL OG RETTFERDIG HANDEL

Hvordan påvirker våres forbrukervalg her i Norge resten av verden? Hva er ditt økologiske fotavtrykk? Hvilke områder kan vi ta tak i i hverdagen vår?

I RE:ACT ønsker vi i samsvar med vår visjon, om en mer rettferdig og bærekraftig verden fri for fattigdom, å rette oppmerksomhet mot hvordan vår livstil her i Norge får følger for resten av verden. I våres lokallag er dette et av områdene som fostrer mange gode aktiviteter, slik som klesbyttemarked, DIY workshop, foredrag, strandrydding eller «slogging» eller middager basert på matsvinn. For å styrke kompetansen til organisasjonen, samt samle engasjement og arbeidskraft, har vi i tillegg tre utvalg i RE:ACT – ett for hver hovedtematikk.

I utvalget for rettferdig handel og bærekraftig livsstil jobbes det med disse spørsmålene gjennom å lage kampanjer, innhold til kurshelger, stunts, følge politiske saker, eller skrive leserinnlegg for å nevne noe.

Har du spørsmål eller er interessert i å sitte i utvalget? Eller trenger du bærekraftutvalget sin assistanse til foredrag, debatter, workshops eller lignende? Ta kontakt med leder Frida Røvik på mail frida@re-act.no