Meld deg på generalforsamling i Oslo!

Helgen 13.-15. februar inviterer RE:ACT alle medlemmer til generalforsamling på Haraldsheim vandrerhjem i Oslo. Bli med på å bestemme veien videre for RE:ACT de neste to årene!

RE:ACT sin generalforsamling er et møte for alle medlemmer der vi samles for å ta beslutninger for hele organisasjonen for de neste to årene. På generalforsamlingen i år skal vi diskutere profilen til RE:ACT, vedtekter, utarbeide handlingsplan for 2015/2016 og vi skal velge nytt sentralstyre. Nederst på denne siden finner du saksliste og program for helgen. Alle medlemmer kan også ettermelde saker til sakslisten dersom det er noe de ønsker å ta opp med resten av organisasjonen. Fristen for dette er en måned i forkant av helgen, altså 13. januar.

Det blir også god tid til å bli kjent med nye og gamle RE:ACT-medlemmer, festmiddag på lørdagskvelden og sosiale aktiviteter 🙂

Egenandelen for helgen er 200kr og inkluderer overnatting og mat hele helgen.
RE:ACT dekker reiseutgifter som overstiger 500kr ved bruk av billigste transportmiddel.

Påmelding til post@re-act.no innen 1. februar. Egenandelen betales til konto 6320.05.56161 og merkes med navn. Gi gjerne beskjed om det er noen matallergier vi må ta hensyn til.

Vi ønsker velkommen til både nye og gamle medlemmer!

Saksliste GF 2015

Invitasjon og program for GF2015

Vedlegg 1: Årsmelding 2014

Vedlegg 2: AKTIVITETSREGNSKAP 2014

Vedlegg 3: Profildokument kortversjon

Vedlegg 4: Profildokument langversjon

Vedlegg 5: Handlingsplan 2015-2016

Vedlegg 6: Gjeldende vedtekter

Scroll to Top