Ledige verv i Oslo og Bergen!

Vil du engasjere deg i RE:ACT? I både Oslo og Bergen har vi nå ledige verv i lokallagsstyrene!

Det er nytt år, og flere verv står på valg i lokallagene. Har du lyst til å være med og bestemme hva RE:ACT Oslo og Bergen skal gjøre eller være med på? Eller har du noen tanker om arrangementer som hadde vært morsomme å avholde?
Som styremedlem i lokallag får du konkret erfaring med ledelse og organisasjonsarbeid, og du får muligheten til å dra på kurs i alt fra frivilligkoordinering til økonomi dersom du ønsker å lære mer. Men mest av alt får du sjansen til å gjøre en forskjell akkurat der du er. Bli med, skap engasjement og bli kjent med nye folk!

 

Oslo

Lokallaget i Oslo har tidligere hatt arrangementer som byttekveld, rettferdig middag, spillekveld, foredrag, skolebesøk og stand i Karl Johan med fokus på mindre forbruk. Det går an å videreføre denne type arrangementer eller gjøre helt andre ting. Det er stor takhøyde og mange muligheter, både å arrangere noe alene eller i samarbeid med de mange andre organisasjonene som finnes i Oslo, hvis man har lyst til det.

Ta kontakt med Marie Svendsen Nerheim (marie.svendsen.nerheim@gmail.com, eller på facebook), hvis du har spørsmål, er interessert eller bare vil slå av en prat.

Bergen

Lokallaget i Bergen har jobbet med mange ulike tema og typer arrangementer innenfor Nord/Sør-problematikk. For eksempel har RE:ACT Bergen arrangert foredrag om kulturforståelse, etisk handel og utviklingsarbeid, middager med bærekraftig, rettferdig og internasjonal mat, og konserter med fokus på både forbruk i julen og menneskerettigheter i Guatemala. RE:ACT Bergen samarbeider med andre studentorganisasjoner i Bergen, og har både norske og internasjonale studenter blant de aktive.

Det blir infomøte mandag 2. februar på Kvarteret (https://www.facebook.com/events/333653386828614/), og årsmøte der valg av nytt styre finner sted tirsdag 10. februar, også på Kvarteret.

Ta kontakt med Katrine Nødtvedt (katrine@re-act.no) hvis det er noe mer du lurer på!

Vi har lyst til å ha med akkurat deg på laget – sammen kan vi forandre verden!

Lik lokallagene Oslo og Bergen på facebook!

Scroll to Top