Kurshelg om innvandring og integrering!

Den 23. – 25. oktober blir det kurshelg om et svært dagsaktuelt tema: innvandring og integrering.

Kurshelgen skal finne sted i Haugesund, og vil være en god kombinasjon av inspirasjon og kos for nye og gamle RE:ACTere.

Temaet for kurset er innvandring og intergrering, med fokus på hva vi kan gjøre for å skape større forståelse og et mer inkluderende samfunn. Vi får besøk av ei fra Røde Kors som jobber mye med flyktninger og asylsøkere på Karmøy. Vi skal også besøke et senter som er drevet av et Flyktningteam i kommunen. De arrangerer spillekveld, leksehjelp etc. Hun som skal møte oss der er veldig flink til å søke om offentlige midler til slikt arbeid så vi kan kanskje få noen tips der. Ellen fra RE:ACT Volda skal fortelle om sitt møte med båtflykningene som kommer til Hellas. Vi skal også se dokumentaren «De andre» og ha workshop om integrering. Det vil altså være flere inspirerende foredrag, kos og quiz, god mat og fine folk! Kurshelgen vil finne sted på Visnes internat på Karmøy, håper å se deg der!

VI GLEDER OSS! 

Pakkeliste:
Sovepose + laken
Gode klær til kveldstur
Håndklær og toalettsaker

For å være påmeldt må du gjøre to ting:
1. send fullt navn og eventuelt lokallag til annabel.garred@re-act.no
2. betal egenandel på 200kr inn på kontonummer 6320.05.56161 (SKRIV NAVN PÅ INNBETALINGEN), dette dekker mat og overnatting for hele helgen.
– betalingsfrist 20.oktober

Vi dekker reisekostnader over 500,- (ved billigste reisealternativ) Flybilletter bør bestilles så fort som mulig.

Spørsmål og påmelding til
annabel.garred@re-act.no
tlf. 95004860
VI GLEDER OSS!

For mer info skjekk ut https://www.facebook.com/events/544786979007466/

Scroll to Top