Kurshelg i Bergen (3. – 5. november)

Høsten er i gang og det er klart for en ny kurshelg med RE:ACT! Denne gangen arrangeres kurshelgen i nydelige, regnfulle Bergen-by. 

På kurshelgen samles RE:ACTere fra alle lokallag i Norge. Helgen vil bli fylt med spennende foredrag, tur og ikke minst god mat sammen med andre engasjerte mennesker.

TEMA:
Bærekraft: mat!

PÅMELDING:
Påmeldingsskjema finner du ved å trykke her.

Påmeldingsfrist tirsdag 31.oktober! 

PRIS:
I tillegg til å fylle ut påmeldingsskjemaet, må du også sette inn egenandel på 100kr til kontonummer: 6320.05.56161 for at påmeldingen skal være fullstendig.

RE:ACT dekker også reiseutgifter over 300kr. Vi oppfordrer til å bestille reise så fort du vet at du skal, slik at det blir billigst mulig. Vi oppfordrer også til å velge miljøvennlige alternativer. Ønsker du å kjøre bil, må du spørre om dette i forkant for å få reisen refundert. Linken til refusjonsskjema finner du her.

Denne kurshelgen har vi ikke et felles overnattingsted, og dermed står dere fritt til å overnatte hvor dere vil. Om dere derimot ikke har overnattingssted kan dere sende en melding til RE:ACT på Facebook, så ordner vi et sted for deg.


Mer informasjon og program kommer fortløpende! Du kan også følge med på vår Facebook-side for informasjon. Trykk gjerne «deltar» på Facebookarrangementet!

Vi gleder oss til å tilbringe denne kurshelgen sammen med deg i Bergen!

«Mind the gap!»

Scroll to Top