RE:ACT omorganiserer og styrker samarbeid med Strømmestiftelsen

Bidra med din medlemsavgift for å gjøre en forskjell!

Det fortsetter å være litt stille fra RE:ACT, men vi ønsker å oppdatere deg om spennende endringer som skjer bak kulissene. Vi jobber nå med en omorganisering av organisasjonen for å kunne levere enda bedre resultater i kampen mot fattigdom. En viktig del av denne omorganiseringen er å styrke samarbeidet vårt med vår moderorganisasjon Strømmestiftelsen, som deler vår visjon om en rettferdig verden fri for fattigdom. 

I tiden som kommer vil du se at RE:ACT snart kommer sterkere tilbake med en ny og forbedret strategi. Vi vil fortsette å fokusere på bekjempelse av fattigdom og spre kunnskap for å skape endring. Samarbeidet med Strømmestiftelsen vil gi oss tilgang til ressurser, kompetanse og nettverk som vil styrke vår innsats og gjøre oss enda mer effektive.

Vi er svært takknemlige for din fortsatte støtte og engasjement. Det er nettopp våre medlemmer som gjør at RE:ACT kan utgjøre en forskjell i verden. Vi ser frem til å nok en gang jobbe sammen med deg for å bekjempe fattigdom og bygge en bedre fremtid.

I mellomtiden vil vi oppfordre deg til å følge med på oppdateringer fra RE:ACT og Strømmestiftelsen. Vi vil snart komme med mer informasjon om våre planer og hvordan du kan bidra aktivt i arbeidet vårt. 

Takk for at du er en del av RE:ACT-familien. Sammen kan vi skape betydningsfulle endringer og bidra til en verden fri for fattigdom.

Betal medlemsavgiften for 2023 her


Eline Ohr 
Organisasjonssekretær i RE:ACT

Bildet er tatt av manseok Kim fra Pixabay
Scroll to Top