Bli medlem

Interessert i bærekraft, rettferdig handel, internasjonalt arbeid, integrering og kulturmøter? Bli med i RE:ACT! Vi ser på fattigdom som mangel på muligheter og en konsekvens av urettferdigheten i verden. Som Strømmestiftelsen sin ungdomsorganisasjon utfordrer vi unge til å reagere på global urettferdighet gjennom lokal handling. Les mer om vår moderorganisasjon her: https://strommestiftelsen.no/

RE:ACT vil skape fellesskap der ungdom blir utfordret til å endre livsstilen sin og holdninger til andre kulturer. Dette vil vi gjøre gjennom kulturmøter, engasjerende informasjonsarbeid og aktiviteter som problematiserer nordmenns forbruksmønster.

RE:ACT er en ungdomsorganisasjon der målgruppen er de mellom 15 og 30 år.

Her kan du melde deg inn i RE:ACT! Det koster bare 50. Bruk skjemaet på denne siden, betal på Vipps eller send SMS.

SMS

Du kan også melde deg inn over SMS. Det gjør du ved å sende en SMS med «React + ditt navn + adresse (husk sted og postnummer) + epost + fødselsår (f. eks. 1998) » til 2474.

Vipps

En tredje mulighet er å betale på Vipps. Da går du inn på «kjøp og betal», taster inn nummer 139156 eller søker opp «Medlemskap RE:ACT» og betaler 50 kr. Husk å skrive navn + fødselsår + telefonummer/epost i meldingsboksen sånn at vi vet hvem du er. Ta gjerne med adressen om du får plass.

Ønsker du å melde deg ut av RE:ACT?
Send mail til vår Generalsekretær:
Arvid Amundsen
arvid@re-act.no

Scroll to Top